Na našem e-shopu naleznete širokou nabídku přepravních klecí v několika velikostech pro různé druhy papoušků.

Většina přepravek je s velkými dvířky a je určena pro Vaše opeřené mazlíčky, kteří nemají s umístěním do takovéto přepravní klece díky svému ochočení problém a hlavně nejsou plaší.

Přepravky jsou vždy uzpůsobeny tak, aby v ní papoušek nebyl stísněný, ale aby ani neměl tolik prostoru, aby se v ní mohl během cesty zvýšeně pohybovat, jde o to, aby se papoušek usadil na bidýlko a byl během přepravy co nejvíce v klidu a v bezpečí.

Naše přepravky jsou ideální na přepravu papouška na chatu, k veterináři, během cesty na dovolenou, kde bude poté během dovolené umístěn ve větší klec, nebo jenom z domu do venkovní voliéry.

Dále v nabídce naleznete přepravky ležatého typu, které už nemusí být využívány jen pro ochočené papoušky, ale chovatelé je mohou využívat také jako přepravní klece na burzy, výstavy a podobně.

Všechny přepravky jsou vyrobeny z hliníkové konstrukce, hliníkových desek a buď pletiv nebo pozinkovaných sít 30 x 30 x 3 mm pro větší druhy papoušků.

Dvířka se zavírají pomocí obrtlíku a každá přepravka má potom ještě aretační šroub, který po zašroubování úplně znemožní otevření přepravky i po otočení obrtlíku tak, že by se dveře mohly otevřít, brání tak jakémukoliv zavadění, které by mohlo omylem způsobit otevření dveří apod.

Díky těmto velmi odolným a úplně omyvatelným materiálům je velmi komfortní čištění a dezinfikování všech přepravek. Údržba je velmi jednoduchá a po vyčištění je přepravka pořád jako nová. Životnost materiálů je velice dlouhá a jejich vzhled neměnný.

Věříme, že si každý z Vás vybere přepravku, která mu bude plně vyhovovat.