Vytvořili jsme širokou nabídku pokojových klecí a voliér pro majitele svých opeřených mazlíčků. Při tvorbě těchto klecí se snažíme nastavit co největší komfort jak papouškovi, tak i jeho majiteli. Na stavbu těchto klecí využíváme několik druhů hliníkových profilů a plastových spojek. Všechny klece jsou potaženy špičkovým, značkovým pletivem Esafort, některé stěny jsou tvořeny hliníkovou deskou o síle 2 mm, která je zasunuta v drážce v profiu z naší nabídky.

Všechny naše klece jsou vybaveny krmnými pulty a to buď výsuvnými nebo otočnými. Každá klec má výsuvný nerezový šuplík pro snadné čistění, v případě zájmu zákazníka může být nad šuplík přidán také rošt. Pod každou klecí jsou namontovány kolečka pro snadnou manipulaci v prostoru. Dvířka jsou zvolena tak, aby vyhovovala papouškovi při vypouštění z klece, ale i majiteli při jejím čistění a výměně. Některé klece o menším rozměru dodáváme vcelku, protože bez problémů projdou dveřmi a není nutna jejich demontáž. Větší druhy klecí jsou vyráběny z rámů, které jsou sestaveny na tzv. podvozku se šuplíky. Tyto klece jsou jednoduše pomocí několika šroubů smontované a následně opět dle potřeby demontované.

Věříme, že si každý z Vás najde v našem sortimentu klec, která vám bude vyhovovat, ale pokud byste měli představu jinou, nebo byste potřebovali upravit rozměr, neváhejte nás kontaktovat rádi vám vyrobíme jakoukoliv klec na míru přesně dle Vaších představ.